Kezdőlap Akciós újság GYIK Felhasználói feltételek Kapcsolat Google Térkép

Keres
Hírlevél feliratkozás
Értesüljön elsőként az akciókról!
Kérje most.
Az ön vezetékneve:*
Az ön keresztneve:*

Az ön e-mail címe:*
 


Leiratkozás bármikor, egy kattintással.

Szaloncukor nagykereskedés ár

Szaloncukor nagykereskedés ár és kínálat csak kereskedőknek

Édesség nagykereskedésünkben csak igen jól fogyó szaloncukrot tartunk, melyet sok-sok kereskedő partnerünk nagy sikerrel és nagy mennyiségben értékesít saját boltjaikban. Mi is azért tartjuk ezeket, mert ezek fogynak a legjobban másoknál és ezeket tudjuk adni a legjobb áron.

Szaloncukor nagykereskedés
részlegünk nem csak a szezon elején látogatott, hanem akkor is, amikor már mindet eladták és a vevők az ünnepek előtt vadul keresik. Nálunk jó esetben be tudod még szerezni Te is!

De a "szaloncukor ünnepe" előtt minden egyes nappal egyre többet kockáztatsz, ha nincs elegendő szaloncukor készleten. Mi igyekszünk a szaloncukor nagykereskedés árakat a szezon hajrájában is lent tartani. Azonban a tapasztalat az, hogy a beszállítók nem tudnak eleget hozni és nem biztos, hogy kitart a szaloncukor készlet, főleg ha jó áron adjuk.

Most profitálhatsz és kiveheted a részed a haszonból: érdeklődj kolléganőnknél vagy látogass el szaloncukor nagykereskedés részlegünkbe, és biztosítsd be magad szaloncukorból, amennyire csak tudod, amíg teheted!


Gloria szaloncukor nagyker ár

bruttó 249 Ft / 300 g / csomag  (830 Ft/kg)

 
többféle ízben...

 
SL szaloncukor nagykereskedés ár Budapesten édesség nagykerbenSL szaloncukor nagykereskedés ár - édesség nagykereskedés Budapest
rumosdiótrópusi zselé

További ízeink: rum-kakaó, szilva-fahéj, gesztenye, citrom-narancs zselé, vajkaramella, eper-tejszín, alma-fahéj, csoki-tejszín, mézeskalács, marcipán, kókusz.

 

Dolcetta szaloncukor 300 g nagyker ár:

Br.: 249 Ft/csomag  (830 Ft/Kg)


Többféle ízben kapható: rum-kakaó, gesztenye,  eper-tejszín, alma-fahéj, vajkaramella, marcipán, csoki-tejszín, mézeskalács, kókusz


Dolcetta szaloncukor 5 kg
zselés

Br.: 4290 Ft / karton


 Érdemes mielőbb  jönnöd, amíg még van!

Szeretettel váruk!
Édesség, élelmiszer-vegyes nagyker munkatársai
 
És hogy még jobb kedvre derülj, dalban mondjuk el Neked, miért érdemes mielőbb beszerezned nálunk a szaloncukrot!
 
KapcsolatAkciós ÚjságAdatvédelmi tájékoztató